==============================================

Het fort is nu een museum dat getuigt van de gruwel van de Tweede Wereldoorlog.  Het Fort van Breendonk is het enige kamp dat nog volledig intact gebleven is. Sinds 1947 wordt het erkend als gedenkteken en museum.

's Middag is er een lunch voorzien in ???

Na de lunch rijden we naar Sint Katelijne Waver waar de gidsen ons opwachten om ons deskundig rond te leiden in het Proefstation voor de groenteteelt.

Na de rondleiding vertrekken we naar Mechelen waar we nog even kunnen rondwandelen in deze prachtige stad of we gaan lekker genieten van een lekker Mechels biertje op een terras.

 

Praktisch

Deze daguitstap wordt aangeboden aan de prijs van € 60 p.p.(richtprijs) voor leden van Tuinhier Overpelt. NIet leden betalen € 10 extra.

Inbegrepen :

  • Busreis
  • Geleid bezoek aan het Fort van Breendonk
  • Lunch in 't Kasteeltje in Willebroek
  • Geleid bezoek aan het proefstation voor de groenteteelt

 Deze reis is momenteel volzet.

Heeft u toch interesse in deze trip ? Laat ons dan iets weten en wij plaatsen u op de reservelijst. Als er onverwacht plaatsen vrij komen, dan wordt u verwittigd. Bij voldoende belangstelling overwegen we een extra uitstap te organiseren.

 

De inschrijving is pas definitief na het storten van het voorschot op rekening be15 0011 5759 1330 van Tuinhier reizen Pelt met vermelding "Breendonk".

 

 

 

 


 

 

 

Logo Tuinhier klein 0